Na dat de individuele cross afgelopen was, werd er voor de jeugd atleten een 4 x 600 meter estafette georganiseerd. Daar werden de Junioren-C atleten van ACW'66 3e.
Na dat de individuele cross afgelopen was, werd er voor de jeugd atleten een 4 x 600 meter estafette georganiseerd. Daar werden de Junioren-C atleten van ACW'66 3e.

Jeugd van Atletiek Club Waalwijk opnieuw in de prijzen

  Sport

Zondag werd in de Drunense Duinen een cross georganiseerd door Atletiek Club DAK. De atleten van Atletiek Club Waalwijk '66 hebben daar ook hun ronden gelopen. Wederom ging een aantal van hen met ereprijzen naar huis.

DRUNEN - Onder goede weersomstandigheden was het zondag heerlijk om te crossen. De Pupillen liepen een ronde van 875 meter. Bij Mini-Pupil Meisjes werd Iris Claessen uit Waalwijk eerste in een tijd van 4:48 minuten. Carlijn IJpelaar (Meisje Pupil-C) uit Kaatsheuvel mocht de zilveren medaille mee naar huis nemen. Ze kwam over de finish in een tijd van 4:32 minuten.

VB atleten

De VB atleten waren goed vertegenwoordigd. Ook zij liepen 875 meter. Bij de Jongens onder de 16 jaar liep Sven van den Berg uit Kaatsheuvel zijn eerste cross. Hij won in een tijd van 4:10 minuten. Bij de Jongens 16+ werd Lars van Ravenstein uit Waalwijk eerste en Rick Standaert uit Kaatsheuvel tweede in een tijd van respectievelijk 3:24 minuten en 3:34 minuten.

Estafette

Na dat de individuele cross afgelopen was, werd er voor de jeugd atleten een 4x600 meter estafette georganiseerd. Daar werden de Junioren-C atleten van atletiek club 3e. Benthe Maartens, Jade Pullens, Matthijs Koek en Fenna Rutte waren de atleten die dit prestatie leverde. Heeft iemand zin om met de crossen mee te lopen, bouw je conditie dan op bij Atletiek Club Waalwijk.

Meer berichten