Carlijn IJpelaar uit Kaatsheuvel werd tweede in de categorie Pupillen-C Meisjes.
Carlijn IJpelaar uit Kaatsheuvel werd tweede in de categorie Pupillen-C Meisjes.

ACW strijd om de prijzen tijdens Scorpiocross

  Sport

Op een mooi parcours, afwisselend met bospaden en duinzand, werd zondag 17 de Scorpio-cross gehouden in natuurgebied in de Vrachelse Heide in Oosterhout. Het was voor de tweede keer dat de deelnemers dit mooie parcours aflegden.

REGIO - Op deze zonnige dag met een temperatuur van 8 graden was het goed cross weer. Terwijl de volwassen lopers bij de Zevenheuvelenloop in Nijmegen actief waren, liepen de jeugdleden van Atletiek Club Waalwijk '66 bij deze cross hun ronden. Wederom mochten enkele atleten van ACW'66 een ereprijs mee naar huis nemen.

Fleur

De Pupillen-C Meisjes mochten de wedstrijd openen. Ze liepen een ronde van 900 meter, ook over het zware duinzand. Daar kwam Carlijn IJpelaar uit Kaatsheuvel als tweede over de streep in een mooie tijd van 4:34 minuten.

Rick & Lars

VB Atleten waren er ook weer bij. Zij liepen dezelfde ronde van 900 meter. Dat leverde een spannende finish op, want Rick Standaert uit Kaatsheuvel sprintte op het nippertje zijn clubgenoot Lars voorbij. Rick finishte in een tijd van 3:27 minuten en werd daarmee derde.

Meer berichten