De Loonse Derby DESK - UNO ANIMO wordt gespeeld in Loon op Zand!
De Loonse Derby DESK - UNO ANIMO wordt gespeeld in Loon op Zand! (Foto: Bregje Damen)

De Loonse Derby: DESK - Uno Animo

  Sport

De 'Loonse Derby' tussen DESK en Uno Animo vindt plaats op zondag 8 december. Let op: de locatie en aanvangstijd zijn gewijzigd! De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark De Klokkenberg in Loon op Zand. Aftrap om 14.00 uur.

LOON OP ZAND - In verband met het 90-jarig bestaan van DESK in mei 2020 heeft DESK verzocht om de wedstrijden om te draaien, zodat zij in Kaatsheuvel spelen tijdens hun jubileum. De KNVB kon de wedstrijden echter niet meer wisselen, zodat nu alleen de speellocaties gewijzigd zijn.Dit betekent het volgende. DESK - UNO ANIMO wordt gespeeld op sportpark De Klokkenberg in Loon op Zand op 8 december en
UNO ANIMO - DESK wordt gespeeld op 24 mei 2020 op sportpark De Eikendijk in Kaatsheuvel.

Dertiende ontmoeting

In het verleden kwamen DESK en Uno Animo elkaar twaalf keer tegen in competitieverband. DESK trok hierbij tien keer aan het langste eind. In de voorbereiding speelden beide teams tegen elkaar in het toernooi ter gelegenheid van het 750-jarig bestaan van de Heerlijkheid Loon op Zand. In de finale speelde Uno Animo tegen DESK en won met 2-1. Inmiddels zijn we drie maanden verder en zijn er negen competitierondes achter de rug. Op de ranglijst staat DESK onderaan en Uno Animo bezet de 11e plaats. Beiden hebben zij de punten hard nodig. Kom allemaal om de jongens aan te moedigen! Na de wedstrijd is er een afterparty met DJ Danamite!

Meer berichten