Bij de Jongens VB Atleten 16+ kwamen Lars van Ravenstein uit Waalwijk en Rick Standaert uit Kaatsheuvel als eerste en tweede over de finish. 
Bij de Jongens VB Atleten 16+ kwamen Lars van Ravenstein uit Waalwijk en Rick Standaert uit Kaatsheuvel als eerste en tweede over de finish. 

ACW'66 op podium bij Enclave Cross in Baarle Nassau

  Sport

Op zondag 1 december presenteerde atletiekclub Gloria in Baarle Nassau voor de veertigste keer de Mardenko Enclave Cross in de bossen aan de grens bij België. Een mooi parcours over bospaden en heuvels. Met een temperatuur net boven het vriespunt en weinig wind was het prima hardloopweer. Ook enkele atleten van Atletiek Club Waalwijk '66 stonden aan de start.

REGIO - De jongste atleten mochten als eerste aan de bak. De Pupillen-C (7/8 jaar) liepen 2 ronden van in totaal 780 meter. Meisje Pupil-C Carlijn Ypelaar uit Kaatsheuvel viel weer in de prijzen. Carlijn kwam in haar categorie als 2e over de streep in een tijd van 3:43 minuten.

VB Atleten

Ook de VB Atleten van Atletiek Club Waalwijk behaalden ereprijzen. De andere clubs zeggen al: 'als Waalwijk er is dan winnen we niet'. De VB Atleten liepen 3 ronden van in totaal 1170 meter. Jesse Vink uit Waalwijk werd bij de Jongens onder de 16 jaar eerste. Bij de Jongens VB Atleten 16+ kwamen Lars van Ravenstein uit Waalwijk en Rick Standaert uit Kaatsheuvel als eerste en tweede over de finish. De eerstvolgende cross is op 15 december. Dan vindt in Waalwijk de Lido Cross plaats. Een tuiswedstrijd voor de atleten van ACW'66.

Meer berichten