Even moed inspreken. Foto: Kees Heerdt
Even moed inspreken. Foto: Kees Heerdt (Foto: Kees Heerdt)

Bokkenavond bij TC Raoktum

  Toerisme

De weergoden zijn gunstig gezind op vrijdag 5 juli. Tussen 18.30 uur en 19.00 uur zie je door heel Sprang-Capelle mannen op de fiets met een tennisracket op hun rug op weg naar TC Raoktum. De eerste wedstrijden beginnen om 19.15 uur en duren zo’n 35 minuten.

SPRANG-CAPELLE - Aangekomen op het tennispark heerst er al een gezellige en gemoedelijke sfeer. Niets wijst er op dat winnen, ten koste van alles, dadelijk het devies is. Het gaat echt wel om bokkenstrijd, maar zeker ook om de gezelligheid! Maar liefst 24 koppels gaan zodadelijk “de wei” in. Koppels bestaande uit een Raoktum lid en een niet Raoktum lid. De organisatie - bestaande uit Henry, Sander en Theo - heeft een mooi programma in elkaar gezet en iedereen op sterkte ingedeeld. Dus voor elk wat wils. Tussen de wedstrijden door zie je spelers en toeschouwers genieten van een lekker verkoelend drankje en zich opmaken voor de volgende ronde. Rond 22.00 uur zijn de laatste partijen gespeeld en kan de muziek aan voor een gezellig feestje. Door het mooie weer is het terras helemaal gevuld en vloeien de koele drankjes rijkelijk.

Prijsuitreiking

En rond 23.00 uur is het eindelijk zover. De organisatoren zijn klaar met de berekeningen, de winnaars zijn bekend. Sander neemt de microfoon en voert de spanning op. Op de derde plaats geëindigd Bram Rooijakkers en Marthijs van de Valk, een topprestatie. Op de tweede plaats zijn geëindigd Dick Timmermans en Frank van Dongen. Er gaan geruchten dat zij niet helemaal eerlijk aan deze overwinning zijn gekomen, maar toch gefeliciteerd. En op de eerste plaats de clubkampioen Cor van Bragt en Gerard van de Berg. Tenslotte is er ook nog een poedelprijs uitgedeeld aan het koppel met de minste punten. Deze prijs gaat dit jaar naar Jan Damen en René Verdoorn, verdiend mannen. TC Raoktum kan terugkijken op een geweldige avond. Tot volgend jaar!

Meer berichten