Logo demaasroute.nl


Scouting Martin Luther King uit Kaatsheuvel nodigt alle kinderen van 5 tot en met 7 jaar uit om aanstaande zaterdag deel de sheriff te komen helpen.
Scouting Martin Luther King uit Kaatsheuvel nodigt alle kinderen van 5 tot en met 7 jaar uit om aanstaande zaterdag deel de sheriff te komen helpen.

Wie helpt zaterdag de bevers van scouting MLK?

  Verenigingen

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Houd jij van avontuur, ravotten en afwisseling en vind jij het leuk om met leeftijdgenootjes te spelen? Kom dan aanstaande zaterdag naar scouting Martin Luther King in Kaatsheuvel. De bevers kunnen jouw hulp goed gebruiken.

KAATSHEUVEL - Scouting Martin Luther King in Kaatsheuvel is één van de grootste jeugdorganisaties uit de omgeving. Zij bieden sport- en spelplezier aan kinderen, jongeren en volwassenen. De jongste groep, de bevers, zijn kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 7 jaar. Zij komen iedere zaterdagochtend bij elkaar onder leiding van een groep enthousiaste vrijwilligers. Momenteel zijn de bevers bezig met hun reis rond de wereld. Ze hebben al veel plekken bezocht. Zo zijn ze al in het wilde westen geweest waar zij een echte cowboyfilm hebben gemaakt. Ook hebben zij een tijdje doorgebracht in de ruimte waarbij ze alles hebben geleerd over de planeten.
Afgelopen week is er een sheriff langsgekomen op scouting. Er is iets gebeurd en de sheriff heeft hulp ingeschakeld van de bevers. Natuurlijk willen die graag helpen, maar helaas is het groepje te klein, de sheriff heeft nog meer hulp nodig. Daarom vraagt hij aan alle kinderen tussen de 5 en 7 jaar, ook degene die geen lid zijn van de scoutinggroep, om te komen helpen. Met speciaal vervoer trekken de kinderen zaterdag langs diverse pleinen in Kaatsheuvel om de sheriff zo goed mogelijk te helpen. Heeft u nou thuis een kind zitten dat houdt van afwisseling en een uitdaging niet zomaar uit de weg gaat? Laat hem of haar dan eens een kijkje nemen bij deze gezellige groep. Het programma is zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur en aanmelden kan door te mailen naar beversmlk@outlook.com. Wanneer deze zaterdag niet goed uitkomt is dat geen enkel probleem. Alle kinderen mogen 4 keer gratis komen kijken en meedoen. Kijk voor meer informatie over de bevergroep op scoutingmlk.nl.

Meer berichten


Shopbox