Muziekvereniging Concordia uit Loon op Zand is met spoed op zoek naar nieuwe, enthousiaste leden. De repetitiez zijn op dinsdagavond in jongerencentrum De Kuip aan de Klokkenlaan 42 in Loon op Zand.
Muziekvereniging Concordia uit Loon op Zand is met spoed op zoek naar nieuwe, enthousiaste leden. De repetitiez zijn op dinsdagavond in jongerencentrum De Kuip aan de Klokkenlaan 42 in Loon op Zand. (Foto: )

Concordia uit Loon op Zand zoekt enthousiaste leden

  Verenigingen

Muziekvereniging Concordia uit Loon op Zand bestaat dit jaar 108 jaar. De vereniging heeft een rijke historie en heeft afgelopen jaar een groots welbezocht TOP2000-concert georganiseerd. Ook is muziekvereniging Concordia steeds te zien en te horen bij de plaatselijke activiteiten zoals Koningsdag, Avondvierdaagse en de Kerstklokkenloop.

LOON OP ZAND - Het zijn helaas momenteel niet de beste tijden uit het 108-jarig bestaan van deze vereniging. Want het ledenaantal is behoorlijk afgenomen en Concordia mist daardoor veel ervaren muzikanten. Momenteel bestaat de vereniging uit een leerlingenorkest, slagwerkgroep en drumfanfare. Echter door het terugtreden van een aantal leden is de drumfanfare niet meer goed te bezetten. Per direct is Concordia dan ook op zoek naar een bariton/euphonium-blazer, maar uiteraard zijn ook alle andere instrumentgroepen welkom. Indien uw interesse gewekt is om Concordia te steunen, of bent u misschien zelf muzikaal of wilt u een instrument leren bespelen? De repetities van het leerlingenorkest in jongerencentrum De Kuip aan de Klokkenlaan 42 in Loon op Zand zijn op dinsdag van 19.00 tot 19.30 uur, de slagwerkgroep repeteert dan van 19.30 tot 20.30 uur en de drumfanfare van 19.30 tot 22.00 uur. Contactgegevens en meer info: www.concordia-loonopzand.nl.

Meer berichten