Sprang-Capelle Musica presenteert op zaterdagavond 12 januari voor de negenendertigste keer een boeiend nieuwjaarsconcert. Foto: Ad Wagemakers
Sprang-Capelle Musica presenteert op zaterdagavond 12 januari voor de negenendertigste keer een boeiend nieuwjaarsconcert. Foto: Ad Wagemakers (Foto: )

Sprang-Capelle Musica brengt gevarieerd nieuwjaarsconcert

  Verenigingen

Sprang-Capelle Musica presenteert op zaterdag 12 januari om 19.30 uur voor de 39e keer een nieuwjaarsconcert in het Willem van Oranje College aan De Gaard 4 in Waalwijk. Een goede start voor een mooi en hoopvol 2019, waarin de vereniging u meeneemt op een muzikale reis! Het thema van dit nieuwjaarsconcert is 'Brass & Voices'.

WAALWIJK - Het concert biedt een gevarieerd en boeiend programma van zo'n anderhalf uur, waarna muzikanten én bezoekers als afsluiting met elkaar proosten op het nieuwe jaar en zo de after-party inluiden!
Na een feestelijke opening door Muziekkorps Sirena met 'Trumpet Tune' van Stephen Bulla wordt u non-stop door het programma geleid door presentator en voice-over Marc Slot. Diverse verenigingen uit Sprang-Capelle en ook Muziekschool De Heraut brengen verrassende en sfeervolle muziek ten gehore. Zo laten de blazers en slagwerkers van MSC Marijke het publiek genieten van een gevarieerd programma met onder andere 'Vive la France' en 'Beatlemania'. Koor en combo Laudate Dominum onder leiding van dirigent Otto Grevink neemt de bezoekers mee in een unieke versie van 'Mary did you know' en een verrassend Hymn to Freedom' van Oscar Peterson. Dit in een gezamenlijk optreden met Muziekkorps Sirena. Het muziekkorps en de slagwerkgroep van Sirena spelen onder andere een selectie van Elvis Presley, 'Ankers Los', 'Spirit of the East' en 'Latin Lois'. Theaterkoor Koor onder leiding van Rob Dommisse brengt 'Umbrella ' en 'Stil in mij' en samen met de slagwerkers van MSC Marijke "We Will Rock You. Muziekschool De Heraut uit Kaatsheuvel, die in 2019 het 20-jarig bestaat viert, maakt met een combo bestaande uit docenten zijn opwachting. Het combo brengt 'I'm calling You' (soundtrack uit Bagdad Café) en 'All for Love' van Seal. En het concert wordt afgesloten met 'The Battle Hymn of the Republic'. Na afloop van het concert wordt er gecollecteerd voor 'Willem goes Brasil', een goede doelen project van het Willem van Oranjecollege.

Praktische informatie
Nieuwjaarsconcert op zaterdag 12 januari. Aanvang om 19.30 uur. Zaal open vanaf 19.00 uur. Locatie: Willem van Oranje College, De Gaard 4 5146 AW Waalwijk. Een kaartje kost 3,50 (inclusief consumptie). Kaartjes kunnen gereserveerd worden bij Tirage Art in Sprang-Capelle en bij PLUS supermarkt Frans Andriessen aan het Raadhuisplein in Sprang-Capelle. Een mooie gelegenheid om samen met burgemeester Kleijngeld, kennissen en vrienden, een toast uit te brengen op een gezond en voorspoedig 2019!

Meer berichten