De muzikanten van Volksvlijt en Volksvermaak verzorgen een Nieuwjaarsconcert met aandacht voor de jubilarissen
De muzikanten van Volksvlijt en Volksvermaak verzorgen een Nieuwjaarsconcert met aandacht voor de jubilarissen (Foto: Photographer:Arjan Zoomers)

Nieuwjaarsconcert harmonie Volksvlijt en Volksvermaak

  Verenigingen

Getrouw aan de traditie verzorgt de Waspikse harmonie Volksvlijt en Volksvermaak op zondag 13 januari in een nieuwjaarsconcert in Den Bolder in Waspik.

WASPIK - Deze editie is er gekozen voor een ontspannen en informeel Koffieconcert met sfeervolle en soms vrolijke muziek. "Op het einde hebben we zelfs een echte dijenkletser", verklapt secretaris Gerri Langerwerf van de harmonie. "De feestelijke stemming zal ongetwijfeld nog worden verhoogd door de huldiging van een aantal jubilarissen binnen onze vereniging. We hebben een hechte club waarin je de families van enkele generaties geleden nog steeds terug vindt. We staan dit jaar onder meer stil bij twee leden die al zestig jaar deel uit maken van ons orkest. Na het concert is er volop gelegenheid om de jubilarissen te feliciteren en samen te klinken op een nieuw muzikaal jaar."

Dat nieuwe muzikale jaar brengt de Waspikse harmonie onder andere naar De Leest in Waalwijk om op 7 april het concert 'Brel & Brass' met liedjes van Jacques Brel te verzorgen met de Vlaamse zangeres Micheline van Hautem en trombonist Jos Jansen. Het gratis nieuwjaarsconcert begint om 11.30 uur.

Meer berichten