De wandelsportvereniging nodigt iedereen uit om op zondag 3 februari een gezonde wandeling te maken en afscheid te komen nemen van de caravan.
De wandelsportvereniging nodigt iedereen uit om op zondag 3 februari een gezonde wandeling te maken en afscheid te komen nemen van de caravan.

Winterse wandeling WSV Waalwijk'82

  Verenigingen

Na ruim 10 jaar dienst te hebben gedaan op rustposten van alle door WSV Waalwijk'82 georganiseerde wandeltochten, wordt tijdens de winterserie wandeltocht van zondag 3 februari afscheid genomen van de caravan.

WAALWIJK - In 2008 werd de caravan als een 'tweede handsje' gekocht, omdat de voorganger op instorten stond. De caravan wordt op de 'Tonny Goedhart Pleisterplaats' gebruikt om koffie in te zetten en soep en broodjes te maken. Maar na ruim 10 jaar trouwe dienst werd het tijd om de caravan in te ruimen voor iets eigentijds. De vereniging houdt nog even geheim wat deze eigentijdse opvolger zal zijn. Tijdens de winterserietocht van 3 maart wordt deze gloednieuwe 'caravan' gepresenteerd. Maar tijdens de komende winterserietocht zullen de deelnemers het nog met de oude vertrouwde caravan moeten doen.

De routes die op zondag 3 februari gelopen kunnen worden hebben een afstand van 5, 10, 15, 20, 25 en 30 kilometer. Deze zijn per tocht verschillend en voeren hoofdzakelijke door het natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen. De routes zijn bepijld en men krijgt ook nog een routebeschrijving mee. Op de route bevinden zicht rustposten. Bij deze rust zijn soep, broodjes, koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar. Tevens is er een toilet.

Inschrijven
Inschrijven kan op het startbureau. Dat is Buurthuis Zanddonk aan het Willaertpark 2A in Waalwijk. Het inschrijfgeld bedraagt 3 euro. Starttijden: 30 en 25 kilometer van 09.00 tot 10.30 uur, 20 en 15 kilometer van 09.00 tot 11.30 uur, 5 en 10 kilometer van 09.00 tot 13.30 uur. Kijk voor verdere informatie op www.wsvwaalwijk82.nl.

Meer berichten