De voorstelling 'Boerenbont en Rode lampjes draait om twee prostituees - Dolly en Betty - die samen in een huis wonen.
De voorstelling 'Boerenbont en Rode lampjes draait om twee prostituees - Dolly en Betty - die samen in een huis wonen. (Foto: )

Boerenbont en Rode Lampjes in De Moer

  Verenigingen

Na het succes van voorgaande jaren presenteert toneelvereniging 't Moers Verzetje ook nu weer op drie avonden in maart een zinderende productie. Met het avondvullend stuk 'Boerenbont en Rode Lampjes' slaagt dit Moerse toneelgezelschap er wederom in om op professionele wijze een toegankelijk en vooral humoristisch stuk neer te zetten. De voorstellingen zijn op 16, 22 en 23 maart in Partycentrum 't Maoske in De Moer.

DE MOER - De regisseur van de nieuwe voorstelling 'Boerenbont en Rode Lampjes' laat het volgende weten: "In deze voorstelling volgen de woordspelingen, versprekingen en potsierlijke scènes zich weer in rap temp op. Onze toneelspelers zijn er - ondanks de te verwachten grappige taferelen - weer in geslaagd verrassend uit de hoek te komen en het verhaal uiteindelijk een originele en onverwachte draai te geven."

Het verhaal

Dolly en Betty - twee prostituees – wonen en werken samen in één huis. Om wat extra geld te verdienen bieden ze een lege kamer te huur aan. Na enige tijd verhuren ze de kamer aan de ietwat naïeve boerenjongen Henderik Buitendijk die duidelijk op de vlucht is voor zijn bemoeizuchtige schoonmoeder. Dolly en Betty houden hun werkelijke beroep geheim en vertellen Hendrik dat ze werken als fysiotherapeuten en er dus regelmatig klanten over de vloer komen. Tot zover is er geen vuiltje aan de lucht. Het verhaal neemt echter een lastige, maar vooral komische wending, zodra ook de schoonmoeder van Henderik en zijn verloofde op de stoep staan en eveneens een kamer huren in het desbetreffende pand. Als uiteindelijk de vriendin van Henderik per abuis wordt gezien als de nieuwste prostituee aan het firmament, worden de gesprekken wel heel verwarrend. Of Wim – één van de klanten in het huis – uiteindelijk in de bedstee belandt met de vriendin van Hendrik houdt 't Moers Verzetje graag nog even geheim. Voor meer info over deze voorstelling: www.moersverzetje.nl.

Kaartverkoop

Wilt u deze voorstelling van 't Moets Verzetje graag bijwonen, dan bent u van harte welkom bij de uitvoeringen die op op 16, 22 en 23 maart plaatsvinden in Partycentrum 't Maoske aan de Middelstraat 24 in De Moer. De voorstellingen beginnen om 19.30 uur en de zaal is één uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kaarten kosten 7,50 euro per stuk en zijn te reserveren via de website www.moersverzetje.nl, of telefonisch op 06-23596449/013-5159370.

Meer berichten