Bericht van Inloophuis TOON in Waalwijk.
Bericht van Inloophuis TOON in Waalwijk.

Inloophuis TOON bestaat 15 jaar

  Verenigingen

Wanneer je geraakt wordt door kanker, op welke manier dan ook, heb je veerkracht nodig. Veerkracht om de draad weer op te pakken en om opnieuw zin te geven aan je leven. Daarom staat 'veerkracht' centraal bij alle activiteiten die Inloophuis TOON dit jaar organiseert rond het 15-jarig bestaan.

WAALWIJK - Inloophuis TOON is al 15 jaar een ontmoetingsplek voor iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft. Het inloophuis geeft ondersteuning door het bieden van een luisterend oor, lotgenotencontact, ontspanning en informatie. Dat gebeurt in de warme omgeving van een echt huis in de Jan de Rooystraat,
Waarom het motto 'veerkracht'? "Dat is simpel uit te leggen", zegt voorzitter Nicolle Sommer. "Kanker zet je leven totaal op z'n kop. Als je zelf de diagnose krijgt of iemand die je lief is, dan merk je hoe moeilijk het is om je leven terug op de rails te krijgen. Zonder veerkracht red je het dan niet."
In dit jubileumjaar organiseert Inloophuis TOON een groot aantal activiteiten: workshops voeding en bewegen, een symposium over positieve gezondheid, lezing over mantelzorg en een thema-avond over veerkracht gecombineerd met muziek en een speciale kinderactiviteit. Meer info over de activiteiten volgt later via de Facebookpagina, de media en website: inloophuistoon.nl.

Meer berichten