Foto:

Feestelijke 'Vreugdevolle Vrouwen dag'

  Verenigingen

Vijf jaar geleden startte IngerMarlies Leeuwenburgh met de vrouwencirkel in Waalwijk, eerst 'Rode Tent' nu 'Sister Circle' geheten. Zaterdag 23 maart wordt dit jubileum gevierd met de 'Vreugdevolle Vrouwen dag'. Alle vrouwen zijn welkom.

WAALWIJK - "Toen ik vijf jaar geleden begon met de Rode Tent werd er aan alle kanten geroepen 'dat kan niet in Waalwijk, dat gaat nooit lukken' en 'er is geen belangstelling voor'. Inmiddels is het tegendeel bewezen", vertelt IngerMarlies. "We begonnen met de Rode Tent in de raadzaal het Huis van Waalwijk. Na anderhalf jaar verplaatsten we naar Winterdijk30b. Daar hebben we nu een prachtige ruimte met een heel fijne sfeer. De naam van de vrouwencirkel is inmiddels veranderd naar Sister Circle."
De nieuwe naam geeft volgens IngerMarlies beter weer wat de bijeenkomsten zijn: "Sister Circle zegt meer iets van sisterhood, van diepe verbondenheid tussen vrouwen. Vrouwen hebben het nodig om verbinding te voelen met andere vrouwen. Om ervaringen en verhalen te delen met elkaar. In alle oude culturen bestonden daarom vrouwencirkels. Wij hebben hiermee een oude traditie hersteld, door een plaats te bieden waar vrouwen zich steeds opnieuw kunnen verbinden met hun innerlijke vrouwelijke kracht, met Moeder Aarde, met de Bron en met elkaar."
Vijf jaar vrouwencirkel, dat moet gevierd worden, vindt IngerMarlies. En ook dat vieren doe je als vrouwen samen, en wel tijdens 'Vreugdevolle Vrouwen dag'. IngerMarlies: "Om dit te vieren heb ik een aantal vrouwen gevraagd deze dag mee te organiseren. Samen laten wij zien hoe krachtig en prachtig vrouwen zijn. De energie van de vrouwen die dit organiseren borrelt en bruist aan alle kanten. Het wordt dan ook een heerlijke, superleuke vrouwendag gebaseerd op sisterhood. Huis voor Vrouw en Wijsheid laat je kennismaken met de 'Sister Circle', 'Het Bomenpad' en met de 'Open Tempelavonden'. Verder kun je kennismaken met leuke vrouwen, luisteren naar een mooi verhaal over sisterhood, een echte hoopdance workshop volgen en een levensboom tekenen. Je kunt je handen laten verzorgen, visagietips krijgen en tips voor het maken van een goede eerste indruk bij bijvoorbeeld een sollicitatie of een date. Of heb je behoefte aan wat yoga of een lekkere etherische olie? Het is een heerlijke dag van ervaren!"
Aan deze dag doen mee: IngerMarlies (Huis voor Vrouw en Wijsheid), Merel Eveleens (life coaching), Cynthia Stoop (Impressief), Lotte van de Pas (Lots of Nails), Karin van der Bruggen (KUZZ), Josefien Zuiderveen (Nova Fire), Mieke Schapendonk (DoTerra), Marieke van Boxtel en Esther (ZininZen) en Juliette Angkotta (visagie). Trefwoorden deze dag zijn: kracht, passie, spiritualiteit, sisterhood en gezelligheid!
Je bent op 23 maart van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom in Huis voor Vrouw en Wijsheid, Winterdijk 30b. Gratis toegang, maar omdat er ook leuke goodiebags komen, is aanmelden gewenst. Dat kan via info@ingermarlies.nl.

Meer berichten