Op zaterdag 27 april wordt er weer een grote rommelmarkt en bazar op het kerkplein van Sprang-Capelle georganiseerd.
Op zaterdag 27 april wordt er weer een grote rommelmarkt en bazar op het kerkplein van Sprang-Capelle georganiseerd.

Koningsdag rondom de kerk van Sprang

  Verenigingen

Op zaterdag 27 april wordt er weer van 10.00 uur tot 15.00 uur de grote rommelmarkt en bazar op het kerkplein van Sprang-Capelle georganiseerd. Vanaf grote afstand zal ook dit jaar weer de vlag op de mooie kerktoren zichtbaar zijn!

SPRANG-CAPELLE - Ben je benieuwd hoe die grote kerk er van binnen uit ziet? Dan is nu je kans, want op Koningsdag is de kerk geopend en worden er rondleidingen gegeven door mensen die je veel kunnen vertellen over het gebouw en zijn bijzondere geschiedenis. Daarnaast worden er oude documenten en foto’s (van soms meer dan 100 jaar oud) gepresenteerd. Je kunt ook op eigen tijd en gelegenheid de kerk bezichtigen, loop gerust even binnen, we vragen geen entree. Op het kerkplein is de rommelmarkt met veel extra’s voor jong en oud met uiteraard een gezellig terras met catering. Want wat is er leuker dan onder het genot van een lekker hapje bij te kletsen? Dit kan een frietje met snack zijn of de in Sprang en omstreken beroemde vers gebakken kibbeling. In het Jeugdcentrum zijn weer lootjes te koop voor de grote berg prijzen die nu al op jullie ligt te wachten.
De opbrengst van deze dag gaat voor 25% naar de Actiegroep Sprang bouwt aan verandering, dit is een groep van 30 enthousiaste jongeren die in de zomer in Zambia met World Servants gaat bouwen aan verandering. Voor meer informatie: geef.ws/Sprang. De overige 75% zal gebruikt worden voor onderhoud aan het Jeugdcentrum. De locatie van de rommelmarkt is Kerkstraat 34 in Sprang-Capelle. Er wordt geen entree gevraagd en parkeren kan in de straten rondom het plein.

Meer berichten