Reparatie van een koffiezetter bij Repair Café Waalwijk.
Reparatie van een koffiezetter bij Repair Café Waalwijk. (Foto: Repair Café)

Repair Café Waalwijk bij BaLaDe

  Verenigingen

Niet goed functionerende (huishoudelijke) apparatuur hoeft lang niet altijd te worden weggegooid. Technisch handige vrijwilligers van het Repair Café helpen u om uw defecte apparaten een tweede leven te geven. Ook voor het herstelwerk aan kleding en textiel kunt u terecht bij het Repair Café Waalwijk.

WAALWIJK - In Nederland wordt erg veel weggegooid, ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen. Op dinsdag 14 mei kunt u van 19.00 tot 21.00 uur met uw defecte spullen terecht in wijkdienstencentrum BaLaDe aan de Balade 1 in Waalwijk.
Op het Repair Café zijn gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Bijvoorbeeld aan kleding, (tuin)meubels. elektrische apparaten, fietsen, buggy’s, computers en randapparatuur, speelgoed en rollators. In het Repair Café gaat u samen met de aanwezige deskundige vrijwilligers aan de slag om deze spullen te repareren. Alle reparaties zijn gratis. Bent u tevreden over een geslaagde reparatie, dan is een vrijwillige bijdrage welkom.
Heeft u niets om te repareren? Kom dan gewoon een praatje maken, of misschien kunt u iemand anders helpen. Op een Repair Café valt altijd wat te leren. En of u nu komt om de portemonnee te sparen, afval wilt voorkomen, wilt leren repareren, of alleen voor de gezelligheid. U bent weer van harte welkom op dinsdagavond 14 mei. Meer informatie: www.repaircafe.org.

Meer berichten