Mevrouw Kamp-Savelkouls uit Waspik zet zich al 40 jaar vrijwillig in voor de Hartstichting.
Mevrouw Kamp-Savelkouls uit Waspik zet zich al 40 jaar vrijwillig in voor de Hartstichting.

Hartstichting bedankt vrijwilligers uit Noord-Brabant voor jarenlange inzet

  Verenigingen

Op zaterdag 11 mei heeft de Hartstichting een aantal van haar jubilerende vrijwilligers gehuldigd. Zij ontvingen een speld, ketting of beeld in de vorm van een Robijnen of Gouden hart, omdat zij als vrijwilliger al 25, 40 of zelfs 50 jaar de jaarlijkse Hartstichting collecte organiseren. In totaal zijn er dit jaar 48 jubilarissen, die zich - bij elkaar opgeteld - 1395 jaren inzetten voor de strijd tegen hart- en vaatziekten.

WASPIK - Er zijn acht jubilerende vrijwilligers uit Noord-Brabant. Mevrouw P.J.M. van Gorp-Cloïn uit Berkel-Enschot, mevrouw L.C.E. Kusters-Peeren uit Groeningen, mevrouw M.P.G. van Mil-Raedts uit Oploo en mevrouw N. van den Bosch uit Tilburg zetten zich al 25 jaar met hart en ziel in voor de Hartstichting. De heer H.F.P.M. Buijs uit Nieuw-Vossemeer, de heer A.J.M. Gerrits uit Sint Agatha en mevrouw H.F.M. Kamp-Savelkouls uit Waspik zetten zich al 40 jaar vrijwillig in. Mevrouw A.D. de Wit le Sage uit Nieuwendijk zet zich zelfs al 50 jaar in.

Dankbaar

Floris Italianer, directeur Hartstichting: "Onze vrijwilligers vormen het hart van de organisatie en zijn onmisbaar bij ons werk voor een hartgezonde samenleving. Onze ambitie is om hart- en vaatziekten zo vroeg mogelijk te kunnen herkennen, opsporen én zo goed mogelijk te behandelen. Dankzij de tomeloze inzet, verantwoordelijkheid en enthousiasme van onze vrijwilligers wordt dit mede mogelijk gemaakt."

Robijnen of Gouden Hart

Tijdens het welkomstwoord van Floris Italianer werden de vrijwilligers bedankt voor hun waardevolle vrijwillige inzet. Als dank reikte Floris Italianer een speld, ketting of beeld in de vorm van een Robijnen of Gouden Hart uit aan de jubilarissen.

Over de Hartstichting

De Hartstichting werkt aan concrete oplossingen om ieders hart zo gezond mogelijk te houden, zodat iedereen uit het leven kan halen wat erin zit. Stap voor stap en op verschillende fronten tegelijk werken wij aan een hartgezonde samenleving. Dat doen wij samen met medewerkers, patiënten, vrijwilligers, donateurs, zorgprofessionals, wetenschappers en business partners. Onze ambitie is om hart- en vaatziekten zo vroeg mogelijk te kunnen herkennen, opsporen én zo goed mogelijk te behandelen. Daartoe financieren wij wetenschappelijk onderzoek, geven wij voorlichting en werken wij aan vernieuwing in de zorg en hulpverlening. Voor meer informatie: hartstichting.nl. Voor informatie over vrijwilligerswerk: www.hartstichting.nl/vrijwilligerswerk. 
 

Meer berichten