Groepsfoto van de cast van Tejater Spot.
Groepsfoto van de cast van Tejater Spot. (Foto: Jan Heijs / Tejater Spot)

Tejater Spot speelt in het circus vol met problemen!

  Verenigingen

De volwassenen van Tejater Spot gingen vol goede zin hun circustent opbouwen in de rode loper in Kaatsheuvel. Helaas gaf de naam op de poster het al aan. Circus Fiasco en het dreigde ook een heus fiasco te worden...

KAATSHEUVEL - In het bos woonde Spriet, een gemene bostovenaar die het niet eens was met het circus op haar mooie plekje. Hoe kon ze er voor zorgen dat het complete circus in een klap verdween? Vervelende grapjes werden uitgehaald. Het koord van de koorddans-act werd losgemaakt, de schmink werd verwisseld met verf en Spriet liet de artiesten wormen eten. Al met al is het allemaal goed gekomen. Spriet heeft vrienden gemaakt met de artiesten en de voorstellingen in het circus konden gewoon doorgaan.

Drie uitverkochte voorstellingen verder met als leuke toevoeging een vierde voorstelling voor Scouting Martin Luther King uit Kaatsheuvel. Zij kwamen tijdens hun ouder-kind weekend bij ons langs om te genieten van een voorstelling speciaal voor hun. Tejater Spot terug op een geweldig weekend met veel vrolijke kinderen. Publiek, spelers en vrijwilligers, enorm bedankt!

Meer berichten