Wil jij helpen om de zeventigste editie van de KWF-collecteweek in Waalwijk tot een groot succes te maken? Meld je dan snel aan als coördinator op 06-22510074, of mail naar aleeuw@kwf.nl.
Wil jij helpen om de zeventigste editie van de KWF-collecteweek in Waalwijk tot een groot succes te maken? Meld je dan snel aan als coördinator op 06-22510074, of mail naar aleeuw@kwf.nl. (Foto: )

KWF-collecteteam Waalwijk zoekt met spoed versterking

  Verenigingen

Alleen al in Waalwijk krijgen elk jaar 288 mensen de diagnose kanker. Daarom is het zo belangrijk dat collectanten al 70 jaar geld ophalen voor KWF. Het KWF-collecteteam van Waalwijk zoekt organisatoren die van deze jubileumeditie een succes willen maken.

WAALWIJK - Dit jaar is de KWF-collecteweek van 1 tot en met 7 september. De 70e collecte wordt extra bijzonder. Wel zijn er één of meerdere coördinatoren nodig om deze collecte weer te kunnen organiseren. Wil jij als coördinator bijdragen aan het KWF-collecteteam van Waalwijk? Neem voor meer informatie, of om je aan te melden, contact op met Anouk de Leeuw op 06-22510074, of mail naar aleeuw@kwf.nl.
Kanker raakt ons allemaal: vrienden, families, organisaties. Eén op de drie Nederlanders krijgt in zijn of haar leven de diagnose kanker. Dat zijn ruim 100.000 mensen per jaar. De afgelopen decennia zijn er al belangrijke stappen gezet. In 1949, het jaar dat KWF is opgericht, was de vijfjaarsoverleving van mensen met kanker 25%. Bijna 70 jaar onderzoeken, kennis delen, campagne voeren en collecteren is dat percentage gestegen naar 64%. Samen komen we steeds dichter bij de dag waarop niemand meer sterft aan kanker.

Meer berichten