Op vrijdag 21 juni is de dag het langst, de nacht het kortst. Daar hoort het Zomerzonnewendefeest bij.
Op vrijdag 21 juni is de dag het langst, de nacht het kortst. Daar hoort het Zomerzonnewendefeest bij.

Zomerzonnewendefeest in Huis Voor Vrouw en Wijsheid

  Verenigingen

Juni is de maand van de lange dagen en de korte nachten. Op vrijdag 21 juni is de dag het langst, de nacht het kortst. Daar hoort het Zomerzonnewendefeest bij, dat wereldwijd in alle tijden werd en wordt gevierd.

WAALWIJK - Op het Keltische Jaarwiel heeft dit feest een belangrijke plek. Het is dan ook onderdeel van de jaarvieringen bij Huis Voor Vrouw en Wijsheid in Waalwijk. Leonie en IngerMarlies vertellen je op woensdag 19 juni over de achtergronden van dit feest: "We kijken naar de natuur en vertellen verhalen. Gezamenlijk doen we een bijzonder ritueel en vooral hebben we veel plezier met elkaar!"
Wil jij je samen met andere vrouwen steeds dieper bewust worden van de ritmes in de natuur, in je lichaam en in je leven? Om te leren mee te bewegen met het Grote Geheel, in plaats van regelmatig tegen de stroom van het leven in te gaan? Je bent van harte welkom om deze viering op woensdag 19 juni bij te wonen. Aanvang 19.30 uur. Je kunt deze avond ook bijwonen om te onderzoeken of je aan de volgende cyclus van de vieringen van het Keltische Jaarwiel mee wilt gaan doen. Voor aanmelden en informatie: info@ingermarlies.nl, of www.ingermarliesleeuwenburgh.nl.

Meer berichten