Een natuurspeeltuin zonder water is geen natuurspeeltuin. Dus is water ook in het Klauterwoud aanwezig tijdens de eerste watermiddag van Team Events Waspik.
Een natuurspeeltuin zonder water is geen natuurspeeltuin. Dus is water ook in het Klauterwoud aanwezig tijdens de eerste watermiddag van Team Events Waspik. (Foto: )

Watermiddag voor kids in het Klauterwoud in Waspik

  Verenigingen

Een groepje Waspikkers wil onder de naam 'Team Events Waspik' de komende periode diverse activiteiten gaan organiseren in het dorp. Voor jong en oud! Het eerste wapenfeit in een Watermiddag in het Klauterwoud op zondag 11 augustus.

WASPIK - Natuurspeeltuin Het Klauterwoud in Waspik wordt sinds de opening in april 2018 volop gebruikt. Veel Waspikse gezinnen brengen er tijd door met hun kroost, maar ook kinderdagverblijven en scholen uit de regio zijn regelmatig in de speeltuin te vinden. "Het is een prachtige plek om heerlijk een paar uurtjes te vertoeven", vertelt een woordvoerder van Events Waspik: "Dat bracht ons op het idee om een Watermiddag te organiseren. Als je ziet hoeveel gebruik er wordt gemaakt van de pomp; water trekt gewoon heel erg bij kinderen. Daarom willen we een middag houden die helemaal in het teken staat van water."

Die Watermiddag vindt plaatst op zondag 11 augustus. Er zijn verschillende spellen, zoals flessenvoetbal, spons gooien, onder sproeiers door rennen en nog veel meer. Voor alle kinderen is er gratis ranja en een ijsje aan het einde. Voor ouders is er een kopje koffie of thee. Er is een springkussen aanwezig. Bij slecht weer is er een alternatief programma. De middag duurt van 13.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten