Iedere woensdagochtend biedt Seniorweb de mogelijkheid om problemen voor te leggen aan één van de deskundige vrijwilligers.
Iedere woensdagochtend biedt Seniorweb de mogelijkheid om problemen voor te leggen aan één van de deskundige vrijwilligers.

Inloopochtenden Seniorweb Waalwijk op 28 augustus en 2 september

  Verenigingen

Niets is zo veranderlijk als de wereld van de computer en het internet. Veel ouderen duizelt het als ze alle veranderingen op zich af zien komen. Ze zijn huiverig om iets op de computer te doen, bijvoorbeeld internetbankieren, online kopen en social media. Om wegwijs te worden op internet probeert Seniorweb Waalwijk te helpen.

WAALWIJK - SeniorWeb Waalwijk is al sinds 1998 met 50-plussers op de digitale snelweg actief. De nadruk ligt op Windows 10, iPad / iPhone, Android Smartphone en Laptop en Tablet. Er is wekelijks een inloopochtend. Tijdens de inloopuren gaan vrijwilligers op zoek naar antwoorden op vragen voor computerproblemen die thuis zijn ontstaan. Iedere woensdagochtend biedt Seniorweb de mogelijkheid om problemen voor te leggen aan één van de deskundige vrijwilligers. De inloop is van 09.30 uur tot 12.00 uur in Buurthuis Bloemenoord in Waalwijk. Daar kunnen 50-plussers terecht met alle vragen op het gebied van PC, tablet, smartphones en hard- en softwareproblemen. Maar ook voor vragen over social media (Facebook, Twitter, Instagram, Skype, Whatsapp).

Nieuw cursusaanbod

Voor de nieuwe cursussen die in het najaar starten, zoals bijvoorbeeld Windows 10, Word, Excel, I Pad of I Phone, Android Tablet of Smartphone, kan men zich nu al aanmelden. Ruim 15 docenten zetten zich belangeloos in voor de begeleiding. Allen zijn deskundige en enthousiaste vrijwilligers die zelf behoren tot de groep 50 plussers. Zij dragen op een rustige en begrijpelijke manier kennis over tijdens de cursus waarbij steeds rekening wordt gehouden met het leertempo van de cursisten. Per cursusgroepen nemen maximaal zes personen deel, zodat er veel persoonlijke aandacht kan worden gegeven. Het volgen van cursussen op eigen laptop is mogelijk. Aanmelden kan op inloopdagen, of mailen naar seniorweb.waalwijk.cursusadm@live.nl.

                

Meer berichten