De jubilarissen van Zonnebloem: Nelleke van Etten-van der Dussen en Francien de Been-Langermans (10 jaar vrijwilliger) en Corrie Gademan-van der Weem en Elly Thijssen-Verschuren (25 jaar vrijwilliger).
De jubilarissen van Zonnebloem: Nelleke van Etten-van der Dussen en Francien de Been-Langermans (10 jaar vrijwilliger) en Corrie Gademan-van der Weem en Elly Thijssen-Verschuren (25 jaar vrijwilliger). (Foto: )

Jubilarissen Waspikse Zonnebloem in het zonnetje gezet

  Verenigingen

Tijdens de tweejaarlijkse feestdag voor de vrijwilligers van de Waspikse Zonnebloem op 13 juli zijn vier jubilarissen gehuldigd. In de sfeervolle Molen De Hoop van Ans en Wim Kools werden vier vrouwen verrast met lovende woorden en een oorkonde uit handen van de voorzitter.

WASPIK - De gerestaureerde romp van de molen vormde een mooi klein theater om de aanwezigen toe te spreken. In het bijzijn van alle vrijwilligers en familieleden van de jubilarissen vond de huldiging plaats. Voor een periode van tien jaar trouwe dienst bij de Waspikse Zonnebloem werd de zilveren speld uitgereikt aan Nelleke van Etten-van der Dussen en Francien de Been-Langermans. Corrie Gademan-van der Weem en Elly Thijssen-Verschuren kregen een gouden onderscheiding opgespeld voor 25 jaar actieve en trouwe inzet. Ook ontvingen zij een herinneringsbeeldje. Elke jubilaris mocht uit handen van de voorzitter ook nog een oorkonde ontvangen. "En natuurlijk konden de grote boeketten van echte zonnebloemen niet ontbreken", blikt Kees van Dongen van de Zonnebloem terug. "Iedereen was blij verrast en na afloop was er ruimschoots gelegenheid om de trotse jubilarissen te feliciteren. Het was een mooie dag!"

Meer berichten