Repair Café bij BaLaDe in Waalwijk

  Verenigingen

Niet goed functionerende (huishoudelijke) apparatuur, hoeft lang niet altijd te worden weggegooid. Technisch handige vrijwilligers van het Repair Café helpen u om uw defecte apparaten een tweede leven te geven. Ook voor herstelwerk aan kleding en textiel kunt u terecht bij het Repair Café Waalwijk.

WAALWIJK - In Nederland wordt erg veel weggegooid. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen. Op dinsdag 10 september kunt u van 19.00 tot 21.00 uur met defecte spullen terecht in wijkdienstencentrum BaLaDe aan de Balade 1 in Waalwijk.

Tien jaar Repair Café

In oktober van dit jaar is het 10 jaar geleden dat het allereerste Repair Café in Nederland werd gehouden. Inmiddels zijn er meer dan 1.800 Repair Cafés wereldwijd. Dit feit wordt gevierd met een groot symposium in de centrale Openbare Bibliotheek Amsterdam. Kijk voor aanvullende informatie op www.repaircafe.org.

Gratis reparatie

Op het Repair Café zijn gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Bijvoorbeeld aan kleding, (tuin)meubels. elektrische apparaten, fietsen, buggy's, computers en randapparatuur, speelgoed, rollators en meer. In het Repair Café gaat u samen met de aanwezige deskundige vrijwilligers aan de slag om deze spullen te repareren. Alle reparaties zijn geheel gratis. Bent u echter tevreden over een geslaagde reparatie, dan is een vrijwillige bijdrage natuurlijk van harte welkom.

Meer berichten