Ga mee op pad en ontdek de wereld van het ree! Foto: Natuurmonumenten
Ga mee op pad en ontdek de wereld van het ree! Foto: Natuurmonumenten (Foto: Natuurmonumenten)

Ga mee reeën spotten in de avondschemer

  Verenigingen

De afgelopen weken hebben bezoekers tijdens de excursies van Natuurmonumenten het geluk had meerdere reeën te zien. Telkens weer doet dat je hart even sneller slaan. Hoop jij ook eens oog in oog te komen staan met een ree? Ga dan aanstaande zaterdag - 7 september - mee op zoek naar dit schuwe dier in het indrukwekkende landschap van Huis ter Heide in De Moer! Deze wandeling is gericht op volwassenen. Koop je ticket altijd vooraf online via www.natuurmonumenten.nl/agenda.

DE MOER - Reeën zijn nogal schuw en zoeken het liefst in de schemering en ochtendgloren naar voedsel, want dan is het nog rustig in het gebied. Je ziet ze vaak bij de bosranden en als je heel voorzichtig en stil bent, heb je de kans dat ze even blijven staan. Sowieso zijn er in het landschap sporen te vinden die hun aanwezigheid verklappen. Ga mee op pad en ontdek de wereld van het ree! Deze activiteit vindt plaats op zaterdag 7 september van 19.30 tot 21.30 uur.
Ga voor meer info en tickets naar www.nm.nl/agenda en zoek op locatie 'Huis ter Heide'. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Bezoekerscentrum Oisterwijk op telefoonnummer 013-5915000.

Meer berichten