Tijdens deze wandeling geniet je van al dit moois en ontdek je welke belangrijke rol paddenstoelen hebben in de natuur.
Tijdens deze wandeling geniet je van al dit moois en ontdek je welke belangrijke rol paddenstoelen hebben in de natuur. (Foto: Natuurmonumenten)

Op zoek naar paddenstoelen op Huis ter Heide

  Verenigingen

Ontdek de geheimen van paddenstoelen op Huis ter Heide op zondag 29 september! Deze wandeling is gericht op volwassenen. Koop je ticket altijd vooraf online via www.natuurmonumenten.nl/agenda.

DE MOER - Vind jij paddenstoelen ook zo fascinerend? Een jaar lang houden ze zich verborgen totdat ze zichzelf tijdens de herfst ineens massaal laten zien. Ze dragen vaak prachtige namen en komen in allerlei kleuren en vormen voor. Tijdens deze wandeling geniet je van al dit moois en ontdek je welke belangrijke rol paddenstoelen hebben in de natuur. Deze activiteit vindt plaats op zondag 29 september van 10.00 tot 12.00 uur.

Tickets

Tickets kosten 5 euro voor leden en 8 euro voor niet-leden van Natuurmonumenten. (Oudere) kinderen zijn onder begeleiding van hun ouders welkom. Voor kinderen kost het 4 euro voor leden en OERRR-leden en 7 euro voor niet-leden. 

Tips

Tips van de boswachter: trek stevige wandelschoenen aan, draag kleding die past bij het weer en controleer jezelf achteraf altijd op teken!
 

Meer berichten