Autorally voor het goede doel: stichting 'Make a Wish'. Foto: Make a Wish Nederland
Autorally voor het goede doel: stichting 'Make a Wish'. Foto: Make a Wish Nederland

Toertocht Lions voor 'Make a Wish'

  Verenigingen

Lionsclub Loon op Zand-Udenhout presenteert op zaterdag 5 oktober samen met de stichting 'Make a Wish' een rally voor het goede doel: de vervulling van een wens van ernstig zieke kinderen. Ieder die een bijzondere, oude of nieuwere auto heeft, kan zich voor deze toertocht inschrijven. Vanzelfsprekend is een veilige auto én een geldig rijbewijs verplicht.

LOON OP ZAND - De opbrengst van de tocht komt ten goede aan stichting 'Make-A-Wish Nederland'. Deze kan ernstig zieke kinderen helaas niet beter maken, daar doen doktoren hun best voor. Maar met hulp van 'Make a Wish' kan voor deze kinderen (tussen 3 en 18 jaar) vaak wel een "allerliefste wens" in vervulling worden gebracht.

Het Witte Kasteel

De toertocht begint 's bij restaurant Bosch en Duin in Udenhout, leidt langs een mooie route van zo'n 100 kilometer langs de rivieren aan de rand van Brabant en eindigt bij Het Witte Kasteel in Loon op Zand. Deelname kost 185 euro per auto met 2 personen en 50 euro voor elke extra meerijder.

Sponsorpakketten

Sponsorpakketten voor het bedrijfsleven zijn er vanaf 250 tot 1000 euro. Kleinere steun met bedrijfsvermelding of passende 'cadeau's' voor de 'goodybag' zijn ook welkom. Aanmelding voor deelname of sponsoring kan op www.milesforwishes.nl, of via info@milesforwishes.nl.

Meer berichten