Bij Het Witte Kasteel overhandigt Lions-president Anton van Wezel de cheque aan Hanneke Verburg van Stichting Make a Wish.
Bij Het Witte Kasteel overhandigt Lions-president Anton van Wezel de cheque aan Hanneke Verburg van Stichting Make a Wish. (Foto: )

Vette cheque Lionsclub voor Stichting Make a Wish

  Verenigingen

De toertocht die de Lionsclub Loon op Zand-Udenhout afgelopen zaterdag heeft gehouden voor de Stichting 'Make a Wish' is een groot succes geworden. Meer dan 50 rijders en hun passagiers en diverse sponsoren brachten samen maar liefst 5.875 euro op voor het goede doel: ernstig zieke kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen door een bijzondere wens van hen in vervulling te laten gaan.

LOON OP ZAND - President van Lionsclub Loon op Zand-Udenhout Anton van Wezel sprak bij de start van de dag bij Bosch en Duin in Udenhout de wens uit dat deze eerste rally van zijn Lionsclub de start gaat worden van een jaarlijks te organiseren tocht. Het verrassend mooie én droge weer zorgde ervoor dat de deelnemers, afkomstig uit heel Nederland en zelfs België, met volle teugen genoten van het prachtige Brabantse landschap. Een bijzonder goede sfeer en een prachtige opbrengst maakten het feest compleet.

Make a Wish

Algemeen directeur Hanneke Verburg van Stichting 'Make a Wish' nam aan het eind van de dag bij Het Witte Kasteel in Loon op Zand de cheque van 5.870 euro in ontvangst, met grote dank aan de organisatie, deelnemers en overige sponsoren. "Wij kunnen heel veel kinderen en hun families hier blij mee maken door hen een vreugdevolle dag te bezorgen", aldus Verburg. Kijk voor aanvullende informatie over Make a Wish op de website van de stichting: www.makeawishnederland.org.

Meer berichten