Harmonievoorzitter Joop Bisselink en Corry Dijkstra van de Kunstcommissie onthullen het kunstwerk.
Harmonievoorzitter Joop Bisselink en Corry Dijkstra van de Kunstcommissie onthullen het kunstwerk. (Stef Mennens/DRIELUIK Fotografie)

Bijzonder jubileumcadeau voor Harmonie Kaatsheuvel

  Verenigingen

De Kunstcommissie Loon op Zand (KLOZ) heeft zondagmiddag in Het Klavier in Kaatsheuvel het schilderij overhandigd dat speciaal voor het 50-jarig jubileum van Harmonie Kaatsheuvel is gemaakt door plaatselijke kunstenaars. Zij hebben zich daarbij laten inspireren door de muziek van de harmonie. Harmonievoorzitter Joop Bisselink en Corry Dijkstra van de Kunstcommissie onthulden het kunstwerk.

KAATSHEUVEL - Tijdens de jubileummanifestatie Here to Stay op 9 november in De Werft wordt bekendgemaakt aan welk goede doel het jubileumschilderij wordt geschonken. Het schilderij is tot stand gekomen dankzij een bijzondere samenwerking tussen de Harmonie Kaatsheuvel, de Kunstcommissie Loon op Zand en de BROMA onder begeleiding van kunstenaar Henk Smeels. Zes zondagen lang is er tijdens 'Schilderen bij Anton' aan het schilderstuk gewerkt. Muzikanten van de harmonie zorgden daarbij voor de muzikale inspiratie. Komende week wordt het schilderij nog voorzien van 'een handtekening'.

Meer berichten