De Zwarte Pieten zullen zeker aanwezig zijn tijdens het Waspikse Pietenhuis op zaterdagmiddag 30 november in Den Bolder. Er zijn tal van leuke sinterklaasactiviteiten
De Zwarte Pieten zullen zeker aanwezig zijn tijdens het Waspikse Pietenhuis op zaterdagmiddag 30 november in Den Bolder. Er zijn tal van leuke sinterklaasactiviteiten (Foto: )

Waspik heeft voor het eerst een echt Pietenhuis

  Verenigingen

Verlanglijstjes maken, de speciale Pietendans leren, Muziek op schoot met sinterklaasliedjes, spannend Sinterklaasverhaal in de bibliotheek en een Sint-film: op zaterdagmiddag 30 november is Den Bolder het Waspikse Pietenhuis.

WASPIK - Alle kinderen van Waspik en omstreken zijn zaterdag 30 november tussen 13.30 uur en 16.00 uur welkom in Den Bolder voor het Pietenhuis Waspik. Via scholen zijn flyers verspreid waarop een verlanglijstje zo mooi mogelijk versierd kan worden en ingeleverd kan worden bij Den Bolder. Deze middag ontvangt de winnaar een mooie prijs. Daarnaast kunnen kinderen de speciale Pietendans met Katie'Z dansen. "Voor de kleintjes is er een speciale editie van Muziek op Schoot van het Kunstencentrum", vertelt Natasja Mekes van Den Bolder. "En in de bibliotheek leest iemand een spannend sinterklaasverhaal voor. Natuurlijk kan er ook volop geknutseld worden en gaan we pepernoten bakken. En als het allemaal meezit dan kunnen de kinderen op de foto met Sinterklaas en zijn Pieten." Om 16.00 uur start de film Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer bij Filmtheater. Toegang tot het Waspikse Pietenhuis bedraagt 3 euro per kind, inclusief ranja, strooigoed, alle activiteiten en de film. De ouders hebben gratis toegang.

Meer berichten