Logo demaasroute.nl


Zaterdag wordt het vernieuwde terras van het Parkpaviljoen geopend. FOTO: Wieke Hoeke/Hoeke Fotografie
Zaterdag wordt het vernieuwde terras van het Parkpaviljoen geopend. FOTO: Wieke Hoeke/Hoeke Fotografie (Foto: Wieke Hoeke)

Zaterdag wordt terras Parkpaviljoen heropend

  Zakelijk

Wie via de Grotestraat het wandelpark inloopt, door het prachtige beukenlaantje, staat al gauw voor het Parkpaviljoen. Dit authentieke gebouw uit 1956 heeft een geheel nieuw terras gekregen, dat zaterdag 8 juli officieel geopend wordt.
WAALWIJK - Voortaan kan iedereen die rustig heeft gewandeld door het park of juist even wil bekomen van het shoppen in het centrum, hier terecht voor een kopje koffie, een frisdrankje, plaatselijk gebrouwen bier, een ambachtelijke snack of een biologisch ijsje. Het terras heeft een nieuwe tegelvloer gekregen en nieuw comfortabel meubilair. Tussen de grote planten die afkomstig zijn uit de Hortus Botanicus in Amsterdam is het goed toeven.
De hoogstnoodzakelijke vernieuwing van het terras is mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van de Lions-Club Waalwijk en het WOP Centrum/Besoijen. En natuurlijk dankzij de vrijwilligers die enkele weken hard aan het terras hebben gewerkt.
Zaterdag worden belangstellenden om 15.00 uur ontvangen met een feestelijk glaasje Prosecco. Om 16.00 uur verricht wethouder Hans Brekelmans de officiële opening. Daarna is er gelegenheid van het terras te genieten. Lekkere hapjes worden deze middag verzorgd door het Parkpaviljoen en dj Clemens van Bracht zorgt voor de muziek. Natuurlijk kunt u zich laten informeren over wat er verder te doen is in het Parkpaviljoen. Het terras is open op de inloopmiddagen op dinsdag-, donderdag- en zaterdagmiddag.

Reageer als eerste
Meer berichten