Logo demaasroute.nl


Michael Nieuwenhuijze uit Waalwijk wil zijn liefde en passie voor het zingen graag op zijn leerlingen overbrengen.
Michael Nieuwenhuijze uit Waalwijk wil zijn liefde en passie voor het zingen graag op zijn leerlingen overbrengen.

Zangles in Waalwijk met Michael Nieuwenhuijze

  Zakelijk

Michael Nieuwenhuijze (31) is afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie in Tilburg, richting Musicaltheater. Na het afronden van deze opleiding heeft hij in diverse professionele producties gestaan van onder andere Albert Verlinde Entertainment en Stage Entertainment.

WAALWIJK - Bekende shows als Legally Blonde, Miss Saigon, Wicked en Shrek de musical kwamen reeds op zijn pad. Momenteel zingt Michael in de a capella groep The JukeBoxBoys. Onlangs heeft hij een cursus Universal Voice System gevolgd en blijft zich ontwikkelen. Hij bezit dus de nodige ervaring en passie niet te vergeten. Dit wil hij nu graag delen en overbrengen op zijn leerlingen.

Plezier staat voorop
Michael zijn specialisatie ligt vooral in het pop- en musicalrepertoire. Naast de zang wordt er natuurlijk ook uitgebreid aandacht besteed aan het interpreteren van een nummer. Door precies te weten waar het nummer over gaat en hierbij de juiste emotie te kunnen inzetten, is het mogelijk een lied helemaal 'eigen' te maken. Maar het belangrijkste is en blijft natuurlijk om plezier te hebben in zingen! Want daar draait het uiteindelijk toch om.

Meld je aan
Vind jij zelf zingen het mooiste dat er is? Dan zijn de zanglessen van Michael zeker ook iets voor jou! Heb je interesse, dan kun je een mail sturen naar michaelnieuwenhuijze@gmail.com, of bel met Michael op telefoonnummer 06-41217755 en kom gewoon eens een gratis proefles volgen! De zanglessen vinden plaats in de Marijkestraat 9 in Waalwijk. Leerlingen van alle leeftijden zijn van harte welkom!

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox