Logo demaasroute.nl


De Wereldwinkel Waalwijk zoekt met spoed nieuwe vrijwilligers. Foto: IngerMarlies Leeuwenburgh
De Wereldwinkel Waalwijk zoekt met spoed nieuwe vrijwilligers. Foto: IngerMarlies Leeuwenburgh (Foto: IngerMarlies Leeuwenburgh)

Vrijwilligers gezocht voor uitbreiding activiteiten

  Zakelijk

Wereldwinkel Waalwijk is een totaal andere cadeauwinkel dan alle andere. Hier vind je unieke fairtrade artikelen die vanuit de hele wereld komen en die vaak iets zeggen over de cultuur ter plaatse.

WAALWIJK - Deze producten worden niet in grote fabrieken gemaakt maar in kleine bedrijfjes die lokaal zijn opgezet, door gezinnen, door een paar ambachtslieden of door kleine coöperaties. Zij krijgen een eerlijke prijs voor hun producten, zodat ze een menswaardig bestaan kunnen opbouwen. In een coöperatie besluiten ze waar de winst aan besteed wordt: onderwijs, een drinkput of een hospitaal. De Wereldwinkel wordt louter gerund door vrijwilligers. Naast de winkelverkopen onderneemt Wereldwinkel Waalwijk steeds meer andere activiteiten die de fairtrade-missie helpen ondersteunen. Daarom zoeken zij extra vrijwilligers voor verkoop van relatiegeschenken, deelname aan kerst- en andere markten, het opzetten van schoolprojecten, Public Relations (advertenties, pers, site, social media), maar ook nog voor de verkoop in de winkel (halve dag per week). Je hebt zelf een grote inbreng bij de invulling van deze taken. Het is ook mogelijk om winkeldiensten te combineren met andere taken. Interesse? Mail naar info@wereldwinkelwaalwijk.nl of kom langs in de winkel aan de Grotestraat 231a in Waalwijk. Kijk ook op www.wereldwinkelwaalwijk.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox