Foto: Henk van Hemert en Ad Berkelmans houden u mobiel. Foto: Jasmijn Stikvoort Photography
Foto: Henk van Hemert en Ad Berkelmans houden u mobiel. Foto: Jasmijn Stikvoort Photography (Foto: IngerMarlies Leeuwenburgh)

Mobiliteit op Maat houdt open dagen op nieuwe locatie

  Zakelijk

Mobiliteit op Maat is verhuisd naar de Cartografenweg 28a en houdt open dagen op zaterdag 21 en zondag 22 april.

WAALWIJK - In de nieuwe, grote showroom vertellen Henk van Hemert en Ad Berkelmans enthousiast over hun werk. Van Hemert: "Door levering, reparatie en onderhoud van alles waar wielen onder zitten, zorgen wij al 15 jaar dat mensen die door lichamelijke klachten of beperkingen minder mobiel worden hun zelfstandigheid kunnen behouden. Of het gaat om een rollator, scootmobiel, rolstoel, autostoel of om autoaanpassingen, samen met u zoeken we naar hoe u veilig mobiel kunt blijven. Zo kunt u lekker naar buiten, mensen tegenkomen en sociale contacten onderhouden."
In de werkplaats van Mobiliteit op Maat vormen technische kennis en sociale instelling van de medewerkers een onlosmakelijk geheel. Alles draait immers om de gebruiker van het hulpmiddel. Ad Berkelmans: "Dit is een fantastisch vak, het verveeld nooit om mensen hun vrijheid terug te geven."
Op de open dagen is alles te zien en wordt er graag uitleg gegeven. Zaterdag 21 april zijn er diverse fabrikanten aanwezig van scootmobielen, hulpmiddelen, driewielfietsen, maar ook van trapliften. Tevens is er een markt van (gebruikte) hulpmiddelen tegen zeer scherpe prijzen. Zaterdag 21 april geopend van 10.00-16.00 uur, zondag 22 april van 12.00-16.00 uur. Gratis parkeren voor de deur of in de omgeving. 0416-560160; www.mobiliteitopmaat.com.

Meer berichten