Ook dit jaar belooft Kermis Best een waar spektakel te worden. Naast de ruim negentig attracties wordt er ook een uitgebreid randprogramma gepresenteerd. Foto Janine van Ast
Ook dit jaar belooft Kermis Best een waar spektakel te worden. Naast de ruim negentig attracties wordt er ook een uitgebreid randprogramma gepresenteerd. Foto Janine van Ast (Foto: Janine van Ast)

Kermis Best: topplezier voor zacht prijsje

  Zakelijk

Liefhebbers rangschikken Kermis Best in de top vijf van beste kermissen. Wie zelf de proef op de som wil nemen kan dat doen van 29 juni tot en met 3 juli. Dan is het hart van de gemeente Best omgetoverd tot een waar pretpark met bijna negentig attracties.

BEST - Daarmee is de kermis in Best ook meteen één van Nederlands grootste kermissen. Vorig jaar was er voor het eerst de Prikkelarme kermis. Die bleek te voldoen aan een behoefte. Daarom kunnen ook dit jaar mensen met een beperking, in welke vorm dan ook, om op zaterdag naar de kermis te komen. En wie genoeg heeft van de kermisattracties kan genieten van het uitgebreide randprogramma dat tijdens de kermisdagen wordt afgewerkt.

Splinternieuw
Ook dit jaar komen er verschillende primeurs naar Best. Een kleine greep uit het aanbod: de splinternieuwe vrije-val-toren 'Mine Tower', de reusachtige vliegende koekenpan 'Reactor' of de zestig meter hoge 'Booster Maxxx'. Achtbaan, Breakdance en nog veel meer grote en kleine attracties, ze staan er allemaal.

Kermis Best is al jaren 'portemonneevriendelijk'. Ongeveer tien kinderattracties hebben een ritprijs van 1 eruo. Acht familieattracties zijn voor 1,20 te bezoeken. De overige prijzen variëren van 1,60 euro tot 3,50 euro. Topplezier voor een zacht prijsje. Meer info: www.kermisbest.nl.

 

Meer berichten