Voor Rezah Abdullah Golbaz en Thalissa van Brussel staan kwaliteit en gastvrijheid voorop. Foto: Yuri Floris Fotografie
Voor Rezah Abdullah Golbaz en Thalissa van Brussel staan kwaliteit en gastvrijheid voorop. Foto: Yuri Floris Fotografie (Foto: )

Genieten doe je bij restaurant t Hart

  Zakelijk

In het hart van Waalwijk, recht onder de prachtige kerk van St. Jan, vind je restaurant 't Hart, waar de bijzondere smaken van de Franse en de Aziatische keuken op tong- en oogstrelende wijze worden geserveerd. Sinds 1 juli kan hier tussen 12.00 en 16.00 uur ook geluncht worden.

WAALWIJK – Met tien jaar ervaring in de keuken streek Rezah Abdullah Golbaz neer op wat hij het mooiste plekje van Waalwijk noemt: aan de voet van de markante St. Jan. In de horecastraat van Waalwijk. "Een stad en een plek met onderschatte mogelijkheden, waar we met elkaar werkelijk iets heel moois en aantrekkelijks van kunnen maken."
Mooi en aantrekkelijk zijn woorden die beslist ook betrekking hebben op restaurant t Hart zelf. De entourage is prettig, de mensen heel sympathiek en de gerechten zijn tong- en oogstrelend.
Rezah maakt bescheiden meteen duidelijk dat je iets waardevols pas echt neer kunt zetten met een goed team, waar ook zijn vriendin Thalissa van Brussel deel van uit maakt. Rezah: "Onze gasten komen om te genieten. Ze komen voor de kwaliteit en de schoonheid van de gerechten. Ze genieten van de aandacht die wij zowel aan de gerechten schenken als aan hun zelf. Wij vinden het contact met onze gasten heel belangrijk. Gastvrijheid is voor ons belangrijk. Dat begint al bij de deur. En aan tafel leggen wij desgewenst alles uit en geven wij eerlijk advies. Heeft iemand nog nooit sushi gegeten, dan bieden wij aan dat wij het eerste gerecht uitzoeken. De verrassing zal aangenaam zijn. Daarna kan de gast zelf zijn of haar keuzes maken." De sushi's als Flamed Sake, California Cheese Maki en Flamed Sashimi Tuna zien er bijna te mooi uit om op te eten. Houdt de een aan tafel van sushi en de ander niet? Geen probleem. Naast de Aziatische sushi's, serveert restaurant 't Hart Franse gerechten, zoals een heerlijke bouillabaisse, lamskotelet, kabeljauw met pernod roomsaus of zelfs halve kreeft.
"Het grootste compliment voor mij", vertelt Rezah, "is als we bij onze gasten het 'wow-effect' zien. Daar kunnen geen woorden tegenop. Als ik zie dat er foto's gemaakt worden omdat de gerechten er zo mooi uitzien. Daar doe ik het voor!"
Iedere dinsdag tot en met zondag kunt u tussen 16.00 en 22.00 uur onbeperkt komen genieten bij restaurant 't Hart. Tussen 12.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom voor een heerlijke lunch. Ook specifieke wensen zoals vegetarisch of glutenvrij (etcetera) zijn natuurlijk mogelijk.

Lezersactie
Onbeperkt menu: 29,50 euro. Onbeperkt kindermenu (tot 10 jaar): 12,50 euro. Uitsluitend als u de knipbonnen uit de Maasroute van 28 juni of dit artikel meeneemt, kunt u gebruik maken van de actie op het 'All you can eat'-menu. U krijgt dan van dinsdag tot en met donderdag 10 euro korting (u betaalt dus 19,50) en van vrijdag tot en met zondag 7 euro korting (u betaalt 22,50). Reserveren is verplicht: 0416-235166, of info@restaurantthart.nl. Restaurant 't Hart, Grotestraat 224, Waalwijk,

Meer berichten