"De gemeenschap hier voelt als een warme deken", aldus Trees Timmermans uit Waalwijk.
"De gemeenschap hier voelt als een warme deken", aldus Trees Timmermans uit Waalwijk. (Foto: )

"Ik geniet er elke dag van dat ik deze stap heb gezet"

  Zakelijk

Mevrouw Trees Timmermans uit Waalwijk woont inmiddels ruim een maand in Residentie Molenwijck. Ze is zichtbaar trots op haar ruime, lichte appartement en vertelt dat ze nog steeds blij is met de keuze om er te gaan wonen.

LOON OP ZAND - "Al jarenlang wist ik dat ik ooit de stap naar Molenwijck wilde maken, maar ik bleef het voor me uit schuiven. Toen ik 80 jaar werd afgelopen zomer vond ik dat het tijd was. Ik heb een erg druk sociaal leven, maar als alleenstaande bestaat toch het gevaar van vereenzaming als je ouder wordt. Ik besloot dat ik me dat niet zou laten gebeuren. Nu ik eenmaal hier woon kan ik mijn vrienden uit Waalwijk makkelijk blijven zien; Molenwijck ligt immers slechts op tien minuten afstand. En daarnaast ontmoet ik veel nieuwe, aardige mensen."
Als grootste reden voor deze stap noemt ze het feit dat het veilig is. "Er zal maar iets gebeuren en er is op dat moment niemand in de buurt. Hier weet je gewoon dat er altijd meteen iemand is om je te helpen."
"En het is elke avond weer een heerlijk moment als het diner wordt geserveerd. Eerst een aperitiefje, om vervolgens van de kunsten van de chef-kok te genieten. Dan besef ik me ten zeerste dat ik hier echt heel fijn woon en dat ik absoluut de juiste keuze heb gemaakt."
Op zoek naar een veilige en vertrouwde nieuwe woonomgeving waarin u zich gerustgesteld voelt? Kom dan naar de open dag van Residentie Molenwijck op vrijdag 21 september van 14.30 tot 17.30 uur. Meer info: 0416-365600, of kijk op www.molenwijck.com.

Meer berichten