Wie twee wissen koopt bij Animal Center, betaalt er één en neemt de andere gratis mee naar huis. Die kan bijvoorbeeld rondzwemmen in een fris, door een aquascaper gedecoreerd aquarium.
Wie twee wissen koopt bij Animal Center, betaalt er één en neemt de andere gratis mee naar huis. Die kan bijvoorbeeld rondzwemmen in een fris, door een aquascaper gedecoreerd aquarium. (Foto: photodeti)

Aquariumdag bij Animal Center Kaatsheuvel

  Zakelijk

Animal Center in Kaatsheuvel houdt vrijdag 7 december een aquariumdag om huidige en toekomstige houders van waterfauna te informeren en inspireren. Een professionele aquascaper is die dag in de dierenwinkel aanwezig om voor bezoekers onderwaterdecoraties te maken.

KAATSHEUVEL - De aquariumdag bij Animal Center in Kaatsheuvel biedt tussen 09.30 en 20.00 uur aanbiedingen rondom de waterbassins en voor de plantjes en de vissen die erin leven. Klanten krijgen 50 procent korting op elke tweede plant en wie twee vissen haalt, betaalt er één. Wie zich zorgen maakt over de kwaliteit van zijn of haar aquariumwater, kan een beetje meenemen om het bij Animal Center te laten testen.

Wie het aquarium eens opnieuw wil inrichten, kan met een stuk hout of decoratie naar Animal Center komen. Een professionele aquascaper, zeg maar een binnenhuisarchitect voor aquaria, gaat ermee aan de slag en maakt er met planten een nieuwe onderwaterdecoratie van. Alle bezoekers van de aquariumdag gaan met een goodiebag naar huis.

De aquariumdag is vrijdag 7 december tussen 09.30 en 20.00 uur te bezoeken bij Animal Center in Kaatsheuvel. Die dierenwinkel met diervoeding en -benodigdheden, dierenkliniek, hondentrimsalon en Dogwash is 7 dagen per week open aan de Verzetstraat 11. Meer info staat op animalcenter.nl.

Meer berichten