Rob Vermeulen is één van de ontwikkelaars van de OERFIT-methode die de fysieke en mentale gezondheid een flinke ‘boost’ geeft. De methode bestaat uit vier pijlers: ijs, voeding, sport en mindset.
Rob Vermeulen is één van de ontwikkelaars van de OERFIT-methode die de fysieke en mentale gezondheid een flinke ‘boost’ geeft. De methode bestaat uit vier pijlers: ijs, voeding, sport en mindset. (Foto: )

Ga voor een gezonde en fitte toekomst met OERFIT!

  Zakelijk

Rob Vermeulen en Frank van den Heuvel ontwikkelden het ijzersterke gezondheidsprogramma OERFIT. Zaterdag 9 februari om 10.00 uur start de informatiebijeenkomst bij Gezondheidscentrum Olympia park op De Coubertinlaan 10D.

WAALWIJK - Ons oeroude genenpakket heeft moeite om gezond te leven in de stedelijke jungle van 2019. Dit komt omdat onze leefomgeving drastisch veranderd is in de afgelopen duizend jaar. Een paar kilootjes te zwaar. Futloos. Negatief gestemd. Matig in conditie. Gestrest. Continue trek of honger. Vermoeidheid. Moeite met 'in beweging komen'. Het zijn allemaal signalen dat er iets niet helemaal goed zit in je gezondheid. Rob Vermeulen en Frank van den Heuvel schreven daarom de unieke OERFIT-methode, die mensen gaat helpen weer grip te krijgen op de gezondheid. Inspanningsfysiologie, immunologie, neuropsychologie, voedingsleer, epigenetica en evolutieleer komen samen tot een trainingsprogramma van slechts tien weken, waarin jij gaat ervaren wat je echt (oer)fit voelen betekent! Meer informatie is te vinden op www.oerfit.nu of volg OERFIT op Facebook of Instagram. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst of voor het programma kan door een mail te sturen naar info@oerfit.nu.

Meer berichten