"The Big Event vindt in februari al voor de twaalfde keer plaats in Nederland", zegt directeur Job Olivier van Van Mossel Opel Tilburg. "Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow."
"The Big Event vindt in februari al voor de twaalfde keer plaats in Nederland", zegt directeur Job Olivier van Van Mossel Opel Tilburg. "Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow." (Foto: )

The Big Event gaat van start bij Van Mossel Opel in Tilburg

  Zakelijk

Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 februari houdt Van Mossel Opel Tilburg de 'The Big Event', waar men 2.000 euro extra inruilwaarde bovenop de Autotelex-inruilwaarde van de huidige auto krijgt (1.000 euro voor de Opel Karl). Daarbovenop krijgt men bij aankoop van een nieuwe Opel personen- of bedrijfsauto voor 500 euro gratis brandstof en mag men kosteloos voor 250 euro aan Opel accessoires uitkiezen.

TILBURG - Omdat Opel dit jaar 120 jaar bestaat, profiteert iedere koper van een nieuwe Opel óók van de 120-jaar deals bovenop de voordelen van The Big Event. "The Big Event vindt in februari al voor de twaalfde keer plaats in Nederland", zegt directeur Job Olivier van Van Mossel Opel Tilburg. "Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow. We willen bij dezen iedereen laten weten dat er extra veel voordeel te halen is."

Via www.opc-opel.nl kunnen klanten een inruilwaardecheque aanvragen. Die kunnen ze tijdens de actieperiode verzilveren als zij hun auto bij Van Mossel inruilen voor een nieuwe Opel. Vrijwel alle modellen van Opel doen mee, ook de bedrijfsauto's.

Verdubbelaar
Job Olivier vervolgt "Ook dit jaar is er weer de verdubbelaar. Elke dag wordt één taxatie uitgeloot, die geen 2.000 euro maar 4.000 euro extra inruilwaarde ontvangt. Om mee te dingen naar die verdubbelde extra inruilwaarde kunnen klanten hun gegevens achterlaten op www.opc-opel.nl."

Voor de 500 euro brandstof verstrekt Van Mossel Opel Tilburg een tankpas aan de koper van een nieuwe Opel. Deze pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. Verder mogen Opel-kopers voor 250 euro aan extra accessoires uitkiezen. Bovendien geldt ook tijdens The Big Event het aanbod van Opel2Go op de Karl en de Corsa voor 120 euro per maand, een automaat-upgrade voor de Crossland X voor 120 euro, een voorraadbonus van 1.000 euro op de Astra, 750 euro voorraadbonus op Grandland X en de Mokka X en 4,99 procent rente op de financiering.

Ook kopers van een Opel Bedrijfswagen profiteren van de voordelen van The Big Event. Met als extra aanbod 0 procent rente op de financiering met een looptijd van vijf jaar.

Meer berichten