“Door de verschillende specialiteiten binnen ons team zorgen we ervoor dat iedereen 100% gegarandeerd zijn doelstellingen zal behalen", aldus een enthousiaste Kevin van Gestel.
“Door de verschillende specialiteiten binnen ons team zorgen we ervoor dat iedereen 100% gegarandeerd zijn doelstellingen zal behalen", aldus een enthousiaste Kevin van Gestel. (Foto: )

Personal Fitness opent vestiging in Waalwijk

  Zakelijk

In mei opent Personal Fitness Nederland haar 69e personal fitness studio! Na de eerdere successen in onder andere Tilburg en Eindhoven wordt de 69e studio nu geopend aan de Grotestraat 274 in Waalwijk! Een sfeervolle studio, waar iedereen in alle privacy kan trainen. Personal trainer, lifestylecoach en voedingsdeskundige Kevin van Gestel gaat de uitdaging aan om iedereen weer fit, gezond en slank te krijgen.

WAALWIJK - Kevin van Gestel heeft de overtuiging dat mensen door de 'snelle maatschappij' de komende jaren verhoogd aandacht gaan besteden aan fitness, conditie en gezondheid, zowel fysiek als mentaal. "Men zal hier bewust iets aan gaan doen! Bij de keuze van de activiteit zullen beleving, passie, plezier, professionaliteit en persoonlijke aandacht een beslissende rol spelen", aldus Kevin.
In de studio wordt iedereen getraind en begeleid door de erkende personal trainer, lifestylecoache en voedingsdeskundige Kevin van Gestel. Van Gestel vervolgt: "Mijn specialisatie is functionele training, gedragsverandering en persoonlijke begeleiding op het gebied van lifestyle en gewichtsverlies. Ik ben heel blij dat ik nu mijn eigen studio ga beginnen in Waalwijk. Ik beloof iedereen die met mij gaat trainen dat we samen voor het beste resultaat gaan!" Kevin vervolgt: "Door de verschillende specialiteiten binnen ons team zorgen we ervoor dat iedereen 100% gegarandeerd zijn doelstellingen zal behalen. Dit kan variëren van 10 tot 20 kilo afvallen, het verhelpen van rugklachten, fitter worden of het voorkomen van mentale problemen zoals een burnout. Wat iemand zijn doelstelling ook is, samen gaan we er voor! Ook in het natraject blijven wij de mensen volgen. Niemand zal terugvallen in oude gewoonten. De resultaten zijn dus voor de rest van je leven!"
"Wij nodigen iedereen uit voor een vrijblijvend en gratis intake in de studio. Je ontvangt dan direct advies over hoe je jouw persoonlijke doelen 100% gaat behalen!", besluit Kevin. Aanmelden kan online op www.personalfitnessnederland.nl, of e-mailen naar waal-wijk@personalfitnessnederland.nl.

Meer berichten