Naast een uitgebreide collectie damesschoenen biedt JJ Footwear in Waalwijk ook een ruime collectie herenschoenen.
Naast een uitgebreide collectie damesschoenen biedt JJ Footwear in Waalwijk ook een ruime collectie herenschoenen. (Foto: )

25e Magazijnsale bij JJ Footwear in Waalwijk

  Zakelijk

Het Nederlandse merk JJ Footwear, vooral bekend van de lange laarzen in kuitwijdtes, houdt op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 mei voor de 25ste keer haar Magazijnsale in Waalwijk. Een zilveren jubileum dus. "Doordat er steeds minder schoenwinkels zijn, wordt het bij ons steeds drukker, tijdens deze 3 dolle dagen", aldus een trotse Irma Smits, hoofd verkoop bij JJ Footwear.

WAALWIJK - Smits vervolgt: "Ook nu is er weer een ruime keuze uit sneakers, schoenen, sandalen en slippers. Nieuw in het assortiment is het merk Stress-Less, een super comfortabele schoenenlijn, waarbij gebruik wordt gemaakt van 'memory foam' in het voetbed. Alsof je voeten worden omarmt." En tevens is er naast de uitgebreide damesschoenen collectie ook een herenschoenen collectie aanwezig.

Aangezien er momenteel wegwerkzaamheden aan de Professor van 't Hoffweg in Waalwijk plaatsvinden, kun je nummer 14A (naast Wasstraat BIJL) het beste via de kant van Piet Klerkx bereiken. Openingstijden tijdens de sale: donderdag en vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Meer info op www.jjfootwear.nl.

Meer berichten