Gratis rijden met Hemelvaart en Pinksteren bij Autobedrijf Van den Udenhout. Bekijk de acties en de actievoorwaarden op udenhoutautoverhuur.nl/acties. Van den Udenhout: óók uw verhuurpartner!
Gratis rijden met Hemelvaart en Pinksteren bij Autobedrijf Van den Udenhout. Bekijk de acties en de actievoorwaarden op udenhoutautoverhuur.nl/acties. Van den Udenhout: óók uw verhuurpartner! (Foto: )

Gratis rijden met Hemelvaart en Pinksteren dankzij Van den Udenhout

  Zakelijk

Veel Nederlanders voegen Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei) en de daarop volgende vrijdag bij het weekeinde en maken er een mini-vakantie van. Met het hele gezin een heerlijk lang weekend naar Texel of Zeeland waar de zilte zeelucht hen voorziet van nieuwe energie. Ruim een week later staat Pinksteren voor de deur. Met maandag 10 juni als éxtra vrije dag een ideale mogelijkheid om er ook dan een paar dagen op uit te trekken. Een fijn vooruitzicht.

REGIO - Om dat vooruitzicht nóg beter te maken, kunt u tijdens deze vrije dagen gratis gebruik maken van een huurauto bij Autobedrijf Van den Udenhout. Tijdens het Pinksterweekend betekent dit 2 plus 1 gratis. U huurt op zaterdag en (pinkster)zondag een auto en u krijgt er Tweede Pinksterdag gratis bij. En met het Hemelvaartsweekend is het zelfs '4 halen 2 betalen', want u betaalt dan slechts de huurprijs voor zaterdag en zondag.
Van den Udenhout begrijpt dat u tijdens deze lange weekenden wel wat éxtra ruimte kunt gebruiken. Voor bagage, de picknickmand en het speelgoed van de kids. Of dat u optimaal van de zon wilt genieten met een open dak. Bekijk de acties en actievoorwaarden op udenhoutautoverhuur.nl/acties. Van den Udenhout: óók uw verhuurpartner!

Meer berichten