Het ontbijtbuffet op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel is ieder jaar één groot feest! De kosten bedragen 5 euro per persoon.
Het ontbijtbuffet op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel is ieder jaar één groot feest! De kosten bedragen 5 euro per persoon. (Foto: )

Ontbijtbuffet tijdens de 80 van de Langstraat

  Zakelijk

Op de laatste doorlooppost van de 80 van de Langstraat in het centrum van Kaatsheuvel wordt voor de toeschouwers het inmiddels traditionele 'Super-80 -Ontbijt' georganiseerd door ondernemers uit Kaatsheuvel. Behalve dat deze locatie een leuk aanmoedigingspunt is voor de lopers en hun aanhang, is het ook een heel gezellige plek om er een aantal uurtjes te vertoeven.

KAATSHEUVEL - Op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel kunnen 'supporters' van lopers en andere belangstellenden tussen 09.00 en 11.30 uur aanschuiven bij een uitgebreid ontbijtbuffet. Kaartjes daarvoor zijn voor 5 euro per persoon te koop in de voorverkoop bij de Bruna, Slagerij Noorderveen, Bakkerij Piekfijn en Bij Anton. Tot maximaal 600 ontbijters kunnen deze ochtend worden ontvangen, dus wie al een kaartje heeft is verzekerd van een heerlijke start van de dag. Het geheel wordt muzikaal ondersteund door onder andere drumband Prins Maurits, leerlingen van muziekschool de Heraut en Koor La Jeunesse. De lopers die over het plein lopen, halen zo goed als allemaal de finish. Het is dan nog ongeveer 6 kilometer lopen, oftewel een klein of dik uur. Meer informatie: www.facebook.com/ontbijttachtigvandelangstraat.

Meer berichten