Laymon Zeijlmans is verkozen tot Superkracht van de regio Waalwijk.
Laymon Zeijlmans is verkozen tot Superkracht van de regio Waalwijk. (Foto: )

Laymon Zeijlmans beste Flexkracht van de regio Waalwijk

  Zakelijk

Laymon Zeijlmans is verkozen tot Superkracht van de regio Waalwijk. Hij is hiermee ook automatisch genomineerd voor de landelijke Superkracht Award 2019, die hij kan winnen door de komende periode zo veel mogelijk stemmen binnen te halen.

WAALWIJK - De Superkracht verkiezing 2019 is een initiatief van uitzendbureau Actief Werkt! en wordt voor het derde jaar op rij georganiseerd om flexkrachten in het zonnetje te zetten en de waardering te geven die ze verdienen. Uit ruim 6.000 eigen flexkrachten wordt in iedere regio de beste flexkracht genomineerd, waarna op 7 november de landelijke winnaar bekend wordt gemaakt die zich een jaar lang Superkracht 2019 mag noemen.

Belangrijker dan ooit

Flexkrachten leveren een enorm belangrijke bijdrage aan de arbeidsmarkt, vindt Actief Werkt!. Zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt zijn flexwerkers belangrijker dan ooit; een flexibele schil stelt bedrijven in staat om te groeien. Het uitzendbureau pleit dan ook al jaren voor meer waardering voor flexwerkers. Onder andere door de Superkracht Award 2019 te organiseren, een verkiezing die ieder jaar groeit.

Meer waardering

Actief Werkt! directeur Ronald Kardol licht toe: "We zijn blij dat de Superkracht Award zo enorm leeft. Dat merken we niet alleen intern en bij onze flexcollega's, maar ook bij onze klanten. Zij zijn zich er steeds meer van bewust dat flexkrachten meer waardering verdienen. Zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt is het een uitdaging om goed personeel te vinden én te houden. Dat geldt voor zowel vaste medewerkers als flexwerkers. Als zij zich niet gewaardeerd voelen ben je ze snel kwijt."

Doyen Auto Nederland

Vestigingsmanager Anouk van der Heijden vindt dat Laymon Zeijlmans, Orderpicker bij Doyen Auto Nederland, de nominatie meer dan verdient: "Laymon is betrouwbaar, pro-actief en een echte doorzetter! Al bijna een jaar werkzaam bij Doyen waar hij elke dag zorgt voor het tijdig gereedmaken van alle orders. Nu nog die Award binnen halen, dus we roepen heel de regio op om te stemmen!"

Verkiezing Superkracht 2019

De komende periode worden de genomineerden uit alle regio's bekend gemaakt, waarna iedereen in Nederland van 28 oktober tot en met 6 november kan stemmen op de Superkracht van zijn of haar keuze. Op 7 november wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt, deze flexwerker wint Superkracht Award 2019 en mag zichzelf een jaar lang Superkracht 2019 noemen.

Meer berichten