Verbouwingsopruiming bij laarzenspecialist JJ Footwear BV in Waalwijk. Profiteer deze week nog van aantrekkelijke kortingen.
Verbouwingsopruiming bij laarzenspecialist JJ Footwear BV in Waalwijk. Profiteer deze week nog van aantrekkelijke kortingen. (Foto: )

Lange laarzen zijn weer Hot & Happening

  Zakelijk

Donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 november houdt JJ Footwear BV een grote verbouwingsopruiming. Vanwege de snel groeiende vraag naar lange laarzen heeft JJ Footwear een nieuw pand betrokken. Aan de Professor van het Hoffweg 14a in Waalwijk hebben ze een groter magazijn en zijn ze druk bezig met de verbouwing van de kantoren.

WAALWIJK - Inmiddels wordt ruim 80% van de omzet online behaald, waarvan inmiddels meer dan 30% export betreft. Maar aan de andere kant ziet JJ Footwear ook de vraag naar 'goed pas- en maatadvies' toenemen. Er komen steeds meer vrouwen op aanvraag in Waalwijk hun laarzen aanmeten. "Vandaar dat we ook een pas- en meetservice zijn begonnen. Er zijn ook bijna geen winkels die een ruim assortiment aan laarzen voeren. Vandaar dat een grote verbouwingssale zoals we nu organiseren altijd héél goed wordt bezocht. Zeker met de feestdagen in aantocht kunnen vrouwen hier perfect slagen. En dat ook nog eens met een leuke korting. Laarzen zijn weer hot en happening", aldus officemanager Irma Smits. Openingstijden: donderdag en vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Meer berichten