Unieke kansen en uitdagingen wachten ook op jou! Kom daarom op donderdag 21 november naar de Banenmarkt Transport & Logistiek in Tilburg.
Unieke kansen en uitdagingen wachten ook op jou! Kom daarom op donderdag 21 november naar de Banenmarkt Transport & Logistiek in Tilburg. (Foto: )

Banenmarkt Transport & Logistiek op 21 november

  Zakelijk

Je bent op zoek naar een baan in de transport & logistiek, maar ziet in de vacaturejungle de bomen door het bos niet meer. En heeft solliciteren wel zin als je niet aan alle eisen voldoet? Voor iedereen die interesse heeft in een baan in de transport- en logistieksector is er op donderdag 21 november wederom een banenmarkt in Tilburg.

REGIO - Hier kun je op een hele ongedwongen manier kennis maken met de sector, de bedrijven, verschillende functies en opleidingsmogelijkheden. Deze avond is dus ook interessant als je eventueel wilt overstappen van baan of jezelf wilt laten omscholen.

Het programma: 18.00 uur inloop, 18.30 uur korte presentatie over de sector, functies en aanwezig bedrijven waarna jij goed voorbereid van start kunt, 19.15 uur officiële opening banenmarkt, 20.30 uur einde.

Deze avond zijn verschillende bedrijven aanwezig met uiteenlopende vacatures van rij-instructeur, buschauffeur en vrachtautochauffeur tot logistiek medewerker. Alle aanwezige bedrijven kijken graag met je mee naar passende functies en opleidingsbehoeften. Info en aanmelden: www.werkenindetransportlogistiek.nl, telefonisch op 076-5015535, of stuur een e-mail naar iris@verkeersschoolblom.nl. Let op: aanmelden is gewenst!

Meer berichten