Jong of oud: iedereen kan deelnemen aan de dansworkshop.
Jong of oud: iedereen kan deelnemen aan de dansworkshop. (ETZ | afd Fotografie & Film | Ellen den Ouden)

Dansworkshop voor patiënten ETZ

  Zakelijk

Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) en de stichting Switch2Move houden donderdagmiddag 19 december een dansworkshop voor patiënten van het ziekenhuis.

De dansworkshop is ontwikkeld door de Britse balletmeester Andrew Greenwood vanuit de filosofie dat dans werkt als een medicijn. In de workshop maakt hij gebruik van diverse muziek- en bewegingsoefeningen. Een ziekte of beperking speelt geen rol om deel te nemen aan de workshop. Iedereen kan en mag meedoen, op zijn of haar eigen tempo. Organisator Janny van de Laar: "We doen graag iets extra's voor onze patiënten die het tijdens de feestdagen niet gemakkelijk hebben. Dans werkt helend én het biedt afleiding van het ziek zijn. De dansworkshop is voor iedereen geschikt. We hopen dan ook op een hoge opkomst."

Aanmelden

De dansworkshop vindt donderdag 19 december plaats van 15.00 tot 17.00 uur in de aula (route 73) op locatie ETZ Elisabeth (Hilvarenbeekseweg 60, Tilburg). De workshop is gratis toegankelijk voor alle patiënten van het ETZ. Aanmelden kan via activiteitenzorg@etz.nl, onder vermelding van naam en e-mailadres.

Meer berichten